Information about Raphael

Welcome to Raphael on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Raphael, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Raphael, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Raphael

Raphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - Hotels
Name:  Raphael
Street:  17, Avenue Kléber
City:  75016 Paris
District:  Paris district
Region:  Ile de France (Paris)
Country:  France
Map:  show map
Average price:
Person/night
343 €
$381
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Tämä 5 tähden hotelli tarjoaa ylellistä majoitusta Pariisin sydämessä, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Champs-Élysées-kadulta ja Riemukaarelta. Hotellissa on panoraamaterassi ja gourmet-ravintola. Ludvig XV:n ja XVI:n ajan tyyliin sisustettuja huoneita koristavat puukalusteet ja taidokkaasti valmistetut seinävaatteet. Huoneissa on taulu-tv ja minibaari. Joidenkin sviittien mukavuuksiin lukeutuvat parveke, näkymät Eiffel-tornille ja oleskelutila. Palkittu kokki valmistaa ranskalaista gourmet-ruokaa hienostuneessa Raphael-ravintolassa. Asiakkaat voivat rentoutua ja nauttia välipalaa, teetä ja juomia tai vain levätä English Barin punasamettisilla nojatuoleilla. Hotellissa on myös ilmainen Wi-Fi-yhteys ja kuntosali. Charles de Gaulle - Etoilen metroasema on vain 400 metrin päässä ja tarjoaa suorat yhteydet Louvreen ja Grand Palais'lle. Trocadero on 15 minuutin kävelymatkan päässä ja tarjoaa Pariisin parhaimpiin kuuluvan näköalan Eiffel-tornille.


Tärkeää tietoa

Asiakkaiden on esitettävä voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus ja luottokortti saapumisen yhteydessä. Huomioithan, että kaikkien erikoistoiveiden toteutuminen riippuu saatavuudesta ja niistä saatetaan periä lisämaksu.

Points of interest

Paris5 kmDisneyland
 
 
facebook g+ twitter