Information about Raphael

Welcome to Raphael on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Raphael, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Raphael, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Raphael

Raphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - HotelsRaphael: hotels Paris - Pensionhotel - Hotels
Name:  Raphael
Street:  17, Avenue Kléber
City:  75016 Paris
District:  Paris district
Region:  Ile de France (Paris)
Country:  France
Map:  show map
Average price:
Person/night
343 €
$379
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Dit 5-sterrenhotel ligt op 2 minuten lopen van de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe en biedt luxe accommodatie midden in Parijs. Het beschikt over een panoramisch terras en een gastronomisch restaurant. De kamers zijn ingericht in Louis XV- en Louis XVI-stijl en hebben houten meubels, kunstige wandkleden, een flatscreen-tv en een minibar. Sommige van de suites hebben een zithoek, een balkon en uitzicht op de Eiffeltoren. De bekroonde chef-kok bereidt gastronomische Franse gerechten in het verfijnde restaurant van Raphael. In de roodfluwelen fauteuils van de Engels Bar kunt u genieten van een snack, thee of een drankje, of gewoon lekker relaxen. Het hotel beschikt verder over een fitnessruimte en gratis WiFi. Het is slechts 400 meter naar het metrostation Charles de Gaulle-Etoile, waarvandaan u rechtstreeks naar het Louvre en het Grand Palais kunt reizen. Het hotel bevindt zich op 15 minuten lopen van Trocadero, dat het beste uitzicht op de Eiffeltoren van heel Parijs biedt.


Belangrijke informatie

Bij het inchecken dient u de creditcard te tonen die gebruikt is bij het maken van de reservering, evenals een geldig legitimatiebewijs. De naam van de gast dient overeen te komen met de naam op de creditcard. Als u niet dezelfde creditcard kunt voorleggen, zal u een nieuwe creditcard moeten voorleggen waarop de volledige betaling in rekening kan worden gebracht. Als u als niet-gast wenst te betalen voor een gast in het hotel, zal het hotel voor aankomst bepaalde documenten vragen om bankpasfraude te voorkomen. Let op: het hotel kan op elk moment voor aankomst een pre-autorisatie op uw creditcard uitvoeren om te controleren of er voldoende krediet beschikbaar is om de kosten tijdens uw verblijf te dekken. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.

Points of interest

Paris5 kmDisneyland
 
 
facebook g+ twitter