Information about Hotel Dalmacija

Welcome to Hotel Dalmacija on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Hotel Dalmacija, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Hotel Dalmacija, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Hotel Dalmacija

Hotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - HotelsHotel Dalmacija: hotels Makarska - Pensionhotel - Hotels
Name:  Hotel Dalmacija
Street:  Put Cvitacke b.b.
City:  21300 Makarska
District:  Makarska Riviera
Region:  Split-Dalmatia County
Country:  Croatia
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrudanofislhrrotrnlarzhja

Pikakuvaus

Ulkouima-altaan ja spa-keskuksen tarjoava Hotel Dalmacija sijaitsee lähellä pikkukivirantaa ja vain muutaman askeleen päässä Makarskan keskustaan vievältä rantakadulta. Hotellilta on upeat merinäkymät, ja sen ilmastoiduissa huoneissa on parveke ja ilmainen Wi-Fi. Kaikissa huoneissa on tv ja minibaari. Omassa kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku, hiustenkuivaaja ja ilmaisia ​​kylpytuotteita. Aamuisin asiakkaat voivat nauttia aamiaisen terassilla, jolta on merinäköala. Hotel Dalmacijan buffetravintola tarjoaa kansainvälisiä ruokia, ja erilaisia kuumia ja kylmiä juomia voi nauttia aulabaarissa. Asiakkaat voivat rentoutua altaan ympärillä olevalla suurella aurinkoterassilla, jossa on aurinkotuoleja. Allasbaarissa tarjoillaan virkistäviä juomia. Spa-keskuksessa on turkkilainen sauna, kauneuskeskus ja kuntosali. Paikan päällä on ilmainen pysäköintialue. Makarskan keskusta on 10 minuutin kävelymatkan päässä Hotel Dalmacijasta. Splitin lentokenttä on 1 tunnin ajomatkan päässä.

Points of interest

Makarska2 kmMakarska beach
Brela11 kmBrela Zadar
Bol30 kmBol Croatia
Gradac35 kmGradac Tucepi
Podstrana43 kmPodstrana Croatia
Hvar49 kmHvar Split
 
 
facebook g+ twitter