Europe > Bosnia and Herzegovina > Neum > Grand Hotel Neum

Information about Grand Hotel Neum

Welcome to Grand Hotel Neum on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Grand Hotel Neum, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Grand Hotel Neum, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Grand Hotel Neum

Grand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - Hotels
Name:  Grand Hotel Neum
Street:  Zagrebačka 2
City:  88390 Neum
Country:  Bosnia and Herzegovina
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A 2013-ban felújított Grand Hotel Neum a legnagyobb szálloda a Neumi Riviérán. A szálláshely szabadtéri és fedett úszómedencével, 3 étteremmel, valamint egy wellness- és gyógyfürdőközponttal is várja vendégeit. Valamennyi szoba a tengerre néz. A szálloda egész területén díjmentes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. A vendégek ingyenesen használhatják a szaunát, a gőzfürdőt és a fitnesztermet is. A szobákban légkondicionáló, műholdas LCD TV és minibár is rendelkezésre áll. A káddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszobákban hajszárító is található. A szálloda étterme friss, mediterrán alapanyagokból és kiváló minőségű, helyi húsokból készülő, mediterrán specialitásokat, valamint első osztályú helyi és horvát borokat kínál. A Neum Grand Hotel területén egy tengerparti étterem, valamint éjszakai klub és lobbibár is működik. A szálloda kavicsos strandja 3 lifttel közelíthető meg az épületből. A strandon öltözőkabinok, zuhanyzók, napozóágyak és napernyők is szolgálják a vendégek kényelmét. A vendégek számos vízi sportot is kipróbálhatnak. A szálloda konferenciaterme és vetítőterme szemináriumok lebonyolítására is alkalmas. A legszigorúbb követelményeknek is megfelelő wellness- és gyógyfürdőközpontban több pezsgőfürdő, infraszauna, törökfürdő, szolárium, valamint egy fitneszközpont is gondoskodik a vendégek kikapcsolódásáról. A vendégek számos különféle masszázs- és kozmetikai kezelést is igénybe vehetnek. A központban egy gyerekmedence is kialakításra került. Neum központja körülbelül 1 km-re fekszik. Dubrovnik UNESCO által védett óvárosa 60 km-re, a zarándokhelyként ismert Međugorje települése pedig körülbelül 40 km-re található. A szálláshelyen a parkolás díjmentes.

Points of interest

Ston12 kmSton Croatia
Gradac31 kmGradac Tucepi
 
 
facebook g+ twitter