Europe > Bosnia and Herzegovina > Neum > Grand Hotel Neum

Information about Grand Hotel Neum

Welcome to Grand Hotel Neum on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Grand Hotel Neum, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Grand Hotel Neum, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Grand Hotel Neum

Grand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsGrand Hotel Neum: hotels Neum - Pensionhotel - Hotels
Name:  Grand Hotel Neum
Street:  Zagrebačka 2
City:  88390 Neum
Country:  Bosnia and Herzegovina
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Vuonna 2013 kunnostettu Grand Hotel Neum on Neumin rivieran suurin hotelli. Hotellissa on ulko- ja sisäuima-allas, 3 ravintolaa ja wellness- ja spa-keskus. Jokaisesta huoneesta on merinäköala, ja ilmainen WiFi on käytettävissä kaikissa tiloissa. Sauna, höyrysauna ja kuntosali ovat asiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, LCD-TV satelliittikanavilla ja minibaari. Kylpyhuoneessa on kylpyamme tai suihku sekä hiustenkuivaaja. Hotellin ravintoloissa voit nauttia tuoreista Välimeren raaka-aineista valmistettuja erikoisuuksia, paikallista korkealaatuista lihaa sekä Kroatialaisia ja paikallisia hienoja viinejä. Neum Grand -hotellissa on myös rantaravintola sekä yökerho ja aulabaari. Hotellin pikkukivirannalle pääsee 3 hissillä. Rannalla on pukuhuoneita, suihkut sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Tarjolla on useita vesiurheilumahdollisuuksia. Hotellissa on myös kokoussali ja elokuvasali, joissa voidaan pitää seminaareja. Huipputason wellness- ja spa-keskuksessa on porealtaita, infrapunasaunoja, turkkilaisia saunoja, aurinkotuoleja sekä kuntokeskus. Saatavilla on myös laaja valikoima hieronta- ja kauneushoitoja sekä lasten allas. Neumin keskusta on noin 1 km:n päässä. Unescon suojelema Dubrovnikin vanhakaupunki on 60 km:n päässä, ja Međugorjen pyhiinvaelluskohteeseen on noin 40 km:n matka. Paikan päällä on ilmainen pysäköintialue.

Points of interest

Ston12 kmSton Croatia
Gradac31 kmGradac Tucepi
 
 
facebook g+ twitter