Europe > Croatia > Split-Dalmatia County > Brač island > Bol > Bluesun Hotel Elaphusa

Information about Bluesun Hotel Elaphusa

Welcome to Bluesun Hotel Elaphusa on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Bluesun Hotel Elaphusa, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Bluesun Hotel Elaphusa, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Bluesun Hotel Elaphusa

Bluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - HotelsBluesun Hotel Elaphusa: hotels Bol - Pensionhotel - Hotels
Name:  Bluesun Hotel Elaphusa
Street:  Put Zlatnog rata 46
City:  21420 Bol
District:  Brač island
Region:  Split-Dalmatia County
Country:  Croatia
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlarzhja

Pikakuvaus

Bluesun Hotel Elaphusa sijaitsee 50 metrin päässä merenrannasta ja lyhyen kävelymatkan päässä suositusta Zlatni Ratin rannasta ja Bolin keskustasta. Se tarjoaa suurimman wellness- ja kuntokeskuksen Bračin saarella, keilahallin ja tenniskeskuksen, jossa on 26 massakenttää. Vesimaailmassa on sisä- ja ulkouima-allas, kahluuallas lapsille ja auringonottoalue. Siellä on myös tepidarium, jossa on lämmintä vettä, keraamiset vuoteet ja cocktailbaari. Lapsille on tarjolla ilmaista toimintaa. Tilavissa ja tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on ilmastointi, king-size-vuode ja kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Muita mukavuuksia ovat minibaari, LCD-TV satelliittikanavilla, puhelin ja tallelokero. Hotellissa on tarjolla runsas buffetaamiainen ja -illallinen, ja asiakkaat voivat rentoutua baarissa, jossa on viehättävä terassi. À la carte -ravintola Valium Tavern tarjoaa paikallisia ja kansainvälisiä erikoisuuksia. Iltaviihteestä huolehtii Night Club Ella. Thalasso-wellness-keskuksessa on erilaisia ​​saunoja, hierovia porealtaita ja 12 huonetta, joissa on tarjolla kauneushoitoja. Elaphusa-hotellissa on 5 konferenssi- ja kokoustilaa, joissa on laadukkaat av-laitteet. Hotelli voi järjestää kuljetuspalvelun sekä erilaisia ​​retkiä alueella lisämaksua vastaan.


Tärkeää tietoa

Varausvahvistuksessa mainitut lounaasta ja illallisesta veloitettavat lisämaksut koskevat vain verkossa tehtyjä varauksia. Jos tilaat lisäaterioita paikan päällä Bluesun Hotel Elaphusassa, lounaan tai illallisen hinta on 18 EUR/hlö. Huomaathan, että saatavilla olevien lisävuoteiden määrä ja hinnat riippuvat huonetyypistä.

Points of interest

Bol960 mBol Croatia
Hvar20 kmHvar Split
Podstrana27 kmPodstrana Croatia
Brela27 kmBrela Zadar
Makarska31 kmMakarska beach
Split33 kmSplit Airport
Trogir43 kmTrogir Marina
Seget Donji45 kmSeget Donji coast
Seget Vranjica46 kmSeget Vranjica near Trogir
 
 
facebook g+ twitter