Europe > Bosnia and Herzegovina > Neum > Hotel Jadran Neum

Information about Hotel Jadran Neum

Welcome to Hotel Jadran Neum on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Hotel Jadran Neum, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Hotel Jadran Neum, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Hotel Jadran Neum

Hotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - HotelsHotel Jadran Neum: hotels Neum - Pensionhotel - Hotels
Name:  Hotel Jadran Neum
Street:  Magistralni Put BB
City:  88390 Neum
Country:  Bosnia and Herzegovina
Map:  show map
Average price:
Person/night
110 €
$122
 

 Text is also available in: endeplfresptithusvrudanofislhrrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Hotel Jadraniin kuuluu suuri ravintola, ilmainen Wi-Fi, ilmainen valvottu pysäköinti ja 3. kerroksen sisäuima-allas, josta on panoraamanäkymät. Se sijaitsee keskeisellä paikalla Neumissa, vain 300 metrin päässä rannalta, jossa on baareja ja yökerhoja. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja, ja niissä on suuret ikkunat ja kokolattiamatto. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv, ilmastointi, minibaari ja parveke. Ravintolassa on tarjolla à la carte -ruokia lounaaksi, kun taas aamiaiseksi ja illalliseksi on tarjolla monia kansainvälisiä erikoisuuksia, kuten grillattua lihaa ja kalaa. Ruokakauppa sijaitsee pohjakerroksessa, ja huoltoasema, jossa on yhteen menoon auki oleva kauppa, on vain 200 metrin päässä. Bussipysäkki, josta on yhteydet Dubrovnikiin ja Splitiin, on 3 minuutin kävelymatkan päässä. Unescon suojelema Dubrovnikin vanhakaupunki on 62 km:n päässä Jadran-hotellista. Međugorjen kuuluisa pyhiinvaelluskohde sijaitsee 70 km:n päässä.


Tärkeää tietoa

Huomaathan, että wellness-keskus on suljettu 1.12.-1.4.

Points of interest

Ston12 kmSton Croatia
Gradac31 kmGradac Tucepi
 
 
facebook g+ twitter