Europe > Switzerland > Basel-City > Basel > Basel > Hotel Spalentor

Information about Hotel Spalentor

Welcome to Hotel Spalentor on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Hotel Spalentor, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Hotel Spalentor, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Hotel Spalentor

Hotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - HotelsHotel Spalentor: hotels Basel - Pensionhotel - Hotels
Name:  Hotel Spalentor
Street:  Schönbeinstrasse 1
City:  4056 Basel
District:  Basel
Region:  Basel-City
Country:  Switzerland
Map:  show map
Average price:
Person/night
95 Fr.
$96
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Vuonna 2012 remontoitu Hotel Spalentor sijaitsee kasvitieteellistä puutarhaa vastapäätä ja lähellä Baselin vanhaakaupunkia ja yliopistoa. Se tarjoaa lainapolkupyörät, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja rauhallisen puutarhan, jossa on kastanjapuu. Lentoasemalle, rautatieasemille ja Messe Baselin messualueelle pääsee nopeasti julkisilla liikennevälineillä, jotka ovat Spalentor-hotellin asiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi. Spalentorin bussipysäkki on vain 30 metrin päässä. Jokaisessa tilavassa huoneessa on ilmastointi, kahvinkeitin, suuri taulu-tv, DVD-soitin ja laaja valikoima ilmaisia ​​DVD-levyjä. Niissä kaikissa on myös iPod-telakka ja minibaari. Asiakkaat voivat myös rentoutua baarissa tai hotellin sisäpuutarhassa. Paikan päällä on myös kuntoilutila ja pelihuone, jossa on tikkataulu sekä pöytäjalkapallo- ja biljardipöydät. Lainapolkupyöriä varten on myös saatavilla lastenistuimia ja pyöräilykypäriä.


Tärkeää tietoa

Huomaathan, että pysäköintipaikkoja on saatavilla rajoitetusti. Julkinen pysäköintihalli on vain 200 metrin päässä.

Points of interest

Lörrach10 kmLörrach indoor swimming pool
Kandern19 kmKandern swimming pool
Neuenburg am Rhein29 kmNeuenburg am Rhein Hotel Krone
Oberrimsingen48 kmOberrimsingen Guggemusik
 
 
facebook g+ twitter