Europe > England > Glasgow > citizenM Glasgow

Information about citizenM Glasgow

Welcome to citizenM Glasgow on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object citizenM Glasgow, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object citizenM Glasgow, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • citizenM Glasgow

citizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - HotelscitizenM Glasgow: hotels Glasgow - Pensionhotel - Hotels
Name:  citizenM Glasgow
Street:  60 Renfrew Street (corner of Hope Street)
City:  G2 3BW Glasgow
Country:  England
Map:  show map
Average price:
Person/night
£67
$87
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Tämä citizenM Glasgow sijaitsee 400 metrin päässä Glasgow'n Royal-konserttisalista. Se tarjoaa cocktailbaarin, designaulan, 24h-kanttiinin sekä tyylikkäitä ja moderneja huoneita, joissa on käytettävissä ilmainen WiFi. Glasgow Central -rautatieasema ja Buchanan Galleries -ostoskeskus ovat noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. George Square -aukiolle ja italialaiseen Jamie's-ravintolaan on myös 10 minuutin kävelymatka. Hotellin huoneet ovat valoisia, ja niissä on seinästä seinään ulottuvat ikkunat ja ylelliset vuoteet. Jokaisessa huoneessa on iPad mini, jolla asiakkaat voivat säätää huoneen väriä ja ilmastointi sekä kauko-ohjata äly-tv:ta, kaihtimia ja pimennysverhoja. Asiakkaat voivat myös käyttää omaa laitettaan, jos heillä on sellainen mukanaan. Kylpyhuoneessa on sadesuihku ja ilmaisia kylpytuotteita. CanteenM on 24h-itsepalveluravintola, joka tarjoaa aterioita ja välipaloja. Nykyaikaisessa loungessa on muodikkaat kalusteet ja suuri taulu-tv. Buchananin bussiasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä citizenM Glasgow'sta, ja sieltä on helpot yhteydet kaupungin kauppoihin ja nähtävyyksille.


Tärkeää tietoa

Otathan huomioon, että CitizenM ei hyväksy käteismaksuja. Vain yleisimmät luotto- ja debit-kortit käyvät maksuvälineenä. Asiakkaat voivat myös maksaa varauksen etukäteen ilman lisämaksua. Sisään- ja uloskirjautuminen tapahtuvat itsepalvelupäätteellä. - Aikainen sisäänkirjautuminen (ennen klo 14.00) on saatavuuden mukaan mahdollista ilmaiseksi. - Myöhäinen uloskirjautuminen (klo 11.00-16.00) on mahdollista saatavuuden mukaan, ja siitä veloitetaan 29 punnan (GBP) lisämaksu. Hotelli veloittaa 2,50 punnan (GBP) lisämaksun luottokorttimaksuista itsepalvelupäätteellä. Majoituspaikka on savuton. Tätä sääntöä sovelletaan kaikkiin savukkeisiin, sähkösavukkeet mukaan lukien.

 
 
facebook g+ twitter