Europe > England > London > Park Grand London Kensington

Information about Park Grand London Kensington

Welcome to Park Grand London Kensington on our reservation portal PensionHotel. You get comprehensive information about selected object Park Grand London Kensington, about prices, facilities and attractions in the surroundings. Here you will find the address and all contact information for the selected object Park Grand London Kensington, if they do not include contact information, you can check availability, or immediately fill out the reservation form.

  • Park Grand London Kensington

Park Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - HotelsPark Grand London Kensington: hotels London - Pensionhotel - Hotels
Name:  Park Grand London Kensington
Street:  33 - 37 Hogarth Road
City:  SW5 0QQ London
Country:  England
Map:  show map
Average price:
Person/night
£80
$103
 

 Text is also available in: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Park Grand London Kensington on vain 150 metrin päässä Earls Courtin metroasemalta ja 5 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Museum Milelta. Hotellissa on ilmainen WiFi, tyylikkäitä huoneita ja ravintola. Tämän 4 tähden hotellin tyylikkäissä huoneissa on ylellinen kylpyhuone, jossa on lämmitetyt peilit ja ilmaisia ​​kylpytuotteita. Huoneissa on myös satelliitti-tv, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä työpöytä. Kaikkien Club-huoneiden hintaan sisältyy pääsy Club Loungeen. Majoituspaikassa on moderni kuntokeskus ja 24h-vastaanotto. Hotellissa on myös kielitaitoinen henkilökunta, ja kaikki tilat ovat ilmastoituja. Nykyaikaisesti sisustetussa ja tilavassa ravintolassa on monipuolinen menu ja kansainvälinen viinilista. Baarissa voi nauttia juomia ja kevyitä välipaloja, ja päivittäin saatavilla on lämmin tai mannermainen aamiainen. Park Grand London Kensington on vain 1,6 km:n päässä Olympia Londonista ja 10 minuutin kävelymatkan päässä tyylikkäästä Knightsbridgestä. Royal Albert Hall on vain 1,6 km:n päässä.


Tärkeää tietoa

Tietoa maksusta (useamman huoneen varaukset): Jos varaukseen kuuluu vähintään 5 huonetta, hotelli veloittaa asiakkaan luottokortilta 25 % varauksen kokonaishinnasta jo varaushetkellä. Tätä summaa ei palauteta. Loput 75 % veloitetaan luottokortilta 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Sisäänkirjautumisen yhteydessä on esitettävä myös varausvaiheessa käytetty luottokortti. Jos varaus tehdään kolmannen osapuolen luottokortilla, ota suoraan yhteyttä majoituspaikkaan. Peruutuskäytäntö (useamman huoneen varaukset): Jos varaukseen kuuluu vähintään 5 huonetta ja se peruutetaan alle 28 päivää ennen saapumista, hotelli veloittaa asiakkaan luottokortilta koko varaushinnan peruutusmaksuna. Sisäänkirjautumisen yhteydessä on esitettävä myös varausvaiheessa käytetty luottokortti. Jos varauksen tekee kolmas osapuoli, ota yhteyttä suoraan majoituspaikkaan vaihtoehtoisten järjestelyjen tekemiseksi. Peruutusehdot (ryhmävaraukset): Jos vähintään 9 huoneen varaus peruutetaan alle 28 vrk ennen saapumista, hotelli veloittaa varauksen kokonaishinnan luottokortilta. Asiakkaiden on esitettävä voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus ja luottokortti saapumisen yhteydessä. Huomioithan, että kaikkien erikoistoiveiden toteutuminen riippuu saatavuudesta ja niistä saatetaan periä lisämaksu.

Points of interest

London6 kmLondon capital city of England and the United Kingdom
London6 kmLondon - London Eye
London7 kmLondon - Westminster
 
 
facebook g+ twitter